Installatiewerkzaamheden

SolutionLab ontwerpt, installeert en beheert installaties.

SolutionLab is een allround installatie- en adviesbureau op het gebied van installatietechniek. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in drinkwater-, koel- en meet- en regelinstallaties. Wij werken in de utilitaire en woningbouw.

Hierin is niets voor ons te klein of te groot. Voor zakelijke klanten verzorgen wij het gehele installatie-ontwerp van initiatie tot en met realisatie en exploitatie.

Wij zijn dealer van:

Voor gebouwautomatisering en slimme woningen werken wij met:

Lister Buildings: Duurzaam CLT bouwen

SolutionLab is partner van Lister Buildings. Lister Buildings is een innovatieve  professionele ontwikkelaar en bouwer van duurzame CLT-woningen. Als partner van Lister Buildings ontwerpt, berekent, modelleert en installeert SolutionLab de installaties en participeert met het ontwikkelen van systemen.

Randstad Holding

SolutionLab is al jarenlang de vaste installatie-adviseur op het hoofdkantoor van de Randstad Holding in Diemen. Gezamenlijk met onze opdrachtgever initiëren, ontwerpen en begeleiden wij diverse projecten op het hoofdkantoor aan de Diemermere 25 in Diemen. 

ADO Den Haag

SolutionLab BV is al een aantal jaren een trouwe sponsor van ADO Den Haag. Naast het sponsorschap verzorgt SolutionLab BV het totale Legionella beheer ten behoeve van het stadion.

MBO Rijnland

In opdracht en samenwerking met Kronenburg Elektrotechniek BV heeft SolutionLab BV de werktuigbouwkundige- en regeltechnische installaties ten behoeve van de inrichting betreffende het LLokaal in Leiden gerealiseerd. 

82 woningen Eemgoed

In opdracht van Eemgoed Ontwikkeling BV heeft SolutionLab BV het installatie-ontwerp ten behoeve van de 82 woningen opgesteld en de energielabels verzorgd.

Kom in contact met ons

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en kunnen u voorzien van advies.