Onze Diensten

Wij zijn een allround installatie- en adviesbureau met specialisten op het gebied van drinkwater-, koel- en meet- en regelinstallaties. Wij houden ons bezig met nieuwbouw-  en renovatieprojecten. Hierbij verzorgen wij het installatie-ontwerp en installatiewerkzaamheden tot en met de oplevering en exploitatie.

Naast installatie- en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij NEN 2767-, BRL 6010- en NEN 1006-inspecties voor u uitvoeren.

Tevens kunnen wij energieprestatie adviezen opstellen en een energielabel afgeven.

Lister Buildings: Duurzaam CLT bouwen

SolutionLab is partner van Lister Buildings. Lister Buildings is een innovatieve  professionele ontwikkelaar en bouwer van duurzame CLT-woningen. Als partner van Lister Buildings ontwerpt, berekent, modelleert en installeert SolutionLab de installaties en participeert met het ontwikkelen van systemen.

ADO Den Haag

SolutionLab BV is al een aantal jaren een trouwe sponsor van ADO Den Haag. Naast het sponsorschap verzorgt SolutionLab BV het totale Legionella beheer ten behoeve van het stadion.

82 woningen Eemgoed

In opdracht van Eemgoed Ontwikkeling BV heeft SolutionLab BV het installatie-ontwerp ten behoeve van de 82 woningen opgesteld en de energielabels verzorgd.

Installatiewerkzaamheden

SolutionLab is VCA * -, BRL 6010- en BRL 100 gecertificeerd. Onze collega's zijn allround en wij kunnen daarom in een breed gebied installatiewerkzaamheden uitvoeren. Voor totaalprojecten hebben wij goede partners om in de gehele uitvoering te kunnen voorzien. SolutionLab neemt hierbij de verantwoordelijkheid als penvoerder en coördinator.

Energieprestatieadvies & inspecties

SolutionLab heeft gekwalificeerde energieprestatie-adviseurs in dienst en binnen het partnerschap met Building Label de bevoegdheid om een energielabel af te geven. Onze berekeningen voeren wij uit met software van Uniec3. Onze Legionella- en NEN 1006-inspecteurs werken onder onze BRL 6010 certificering. Voor het Legionellabeheer werken wij met LegionellaDossier.

Advies & Engineering

Als bureau ontwerpen, berekenen en tekenen wij installaties. Hiervoor gebruiken wij Vabi-sofware en Stabicad voor Revit. Daarnaast voeren wij ook NEN 2767-inspecties uit en stellen met onze software van O-prognose meerjaren onderhoudsbegrotingen op.